Keď Jane Luo a jej manžel začali pestovať kávu na farme Yirong v roku 1987, ich káva bola medzi prvou kávou pestovanou v prefektúre Menglian v Yunnan. Dnes, viac ako 30 rokov, ich dcéra Jean Luo spolupracuje s matkou Jane na ďalšom kroku a rozširuje svoje podnikanie.
Táto certifikovaná organická káva používa kompost na hnojenie kávovníkov, čím eliminuje potrebu chemických pesticídov. Farma je zavlažovaná celoročne horským prameňom.
Zatiaľ čo káva je hlavnou plodinou pestovanou v Yirong, na farme sa pestuje aj čaj, bežný poľnohospodársky produkt v Yunnan a kukurica.
Napriek tomu, že pestovanie kávy nie je známe, má Yunnan ideálne podmienky na pestovanie výberovej kávy.
Väčšina kávy vyrábanej v Číne sa pestuje v provincii Yunnan v západnej Číne. Yunnan je prekrásna časť sveta, ktorá ponúka veľa príležitostí pre pestovanie kávy,
Charakter tejto kávy je predurčený na vynikajúce a vyvážené espresso aj v domácich espresso strojoch. Ale ani mokka kávovar, frenchpress či „turek“ sa nenechajú zahanbiť.